Filter

Betere luchtkwaliteit is beter voor uw werknemers!

Midea Puro Air KIt

Puro Air kit

Filter voor luchtzuivering de Puro -Air kit van Midea.

Intussen weten we dat een gezond binnenklimaat belangrijk is voor onze gezondheid. Zeker sinds Covid onze samenleving beïnvloed. Vandaar dat dit een nog belangrijker punt op de agenda is geworden.

Maar wat houdt dit nu allemaal precies in? Als we aan luchtverontreiniging denken we meestal aan de buitenlucht. Bijvoorbeeld sterk geïndustrialiseerde steden met veel auto’s en smog. Maar wat je misschien nog niet wist! Recentelijk onderzoek heeft namelijk aangetoond dat; dat de kwaliteit van de binnenlucht twee tot vijf keer zo slecht is als die van de buitenlucht. Zelfs als je in een plattelandsgemeente werkt is dit de orde van de dag..

Ooit weleens afgevraagd waarom juist veel mensen ’s winters vaker ziek zijn? Dit komt omdat we vaker binnen zijn en houden alle ramen en deuren dicht om geen warmte te verliezen. Dat is natuurlijk logisch maar aan de andere kant niet goed voor de toevoer van verse lucht.

Luchtzuiveringsfilter

Betere luchtkwaliteit is beter voor jezelf  maar ook voor jouw werknemers.

Wilt u als ondernemer ook naar een werkomgeving met een betere luchtkwaliteit?  Waardoor ook nog eens de prestaties van jouw werknemers stimuleert!

Met dit als uitgangspunt heeft Midea een filter voor luchtzuivering ontworpen van hoge kwaliteit. Aan de ene kant zorgt het filter er voor dat 99% van de bacteriën, virussen en geuren uit de binnenlucht worden gefilterd. Aan de andere kant voorkomt het innovatieve ontwerp ook nog eens UV-schade aan de ogen, huid en luchtwegen.

Belangrijke kenmerken

  • UVGI hoge efficiëntie
  • Flexibiliteitscontrole
  • Hogere betrouwbaarheid
  • Innovatief constructief ontwerp
  • Hogere veiligheid, ozonvrij en UV-lekvrij
  • 2 modellen, vermogensbereik van 60W tot 120W
  • 2 UV-lampen of met 4 UV-lampen met een levensduur van 9000 uur
  • Lucht hoeveelheid van het model met 2 UV-lampen kan oplopen tot 2600 m3/u
  • Lucht hoeveelheid van het model met 4 UV-lampen kan oplopen tot 4300 m3/u
Producten Filter

Zeer efficiënt filter

Als eerste heeft deze Healty box een HEPA filter. Dit filter filtert alle soorten deeltjes groter dan 0.3 µm uit de lucht.

Naast het HEPA filter heeft dit filter een Ultraviolette kiem dodende bestraling (UVGI). Dit vermindert de hoeveelheid virus die een aerosol van 0,1 µm bevat aanzienlijk. 

Als laatste heeft dit filter ook een  Fotokatalytische oxidatie (PCO). In samenwerking met het UVGI kunnen de meeste veelvoorkomende virussen worden gedood tot maar liefst 99%.

Installatie met een luchtfilter

Door middel van onderstaande voorbeelden kun je zien hoe de installatie met luchtzuivering Puro -Air kit eruit ziet. Zoals je kunt zien gaat de aangevoerde buitenlucht eerst door het luchtzuiveringsfilter. Waardoor je uiteindelijk een schone een gezuiverde binnenlucht in de ruimte krijgt. Dit luchtfilter is onder andere toe te passen op een binnenunit die een verse luchtaansluiting mogelijk heeft. Een voorbeeld hiervan is een WTW-unit.

Legenda:
1. Luchtinlaat
2. Luchtinlaat
3. Puro-Air kit
4. Luchtkanaal
5. Master-unit van de airconditioner
6. Lucht plenum
7. Luchtafvoerkanaal
8. Luchtuitlaat

Indien u nog vragen heeft kunt u uiteraard contant met ons opnemen. Klik hier om naar de contactpagina te gaan