Midea & Prins Technics

Onze visie

Prins Technics Al Jarenlang Officieel Vertegenwoordiger Van Midea​.

Waarom wij hebben gekozen voor een samenwerking met Midea HBT. Als bedrijf ben je namelijk altijd opzoek naar een kwaliteitsmerk voor de eindgebruiker! Wat alle comfort biedt en een totaal oplossing heeft voor verschillende klimaat oplossingen.

Naar wat wikken en wegen en het uitzoeken kwamen we uiteindelijk op de producten van Midea HBT uit. Dit omdat Midea kwalitatief sterke airconditioning levert wat voor ons een groot plus punt is. Doordat we deze unieke samenwerking zijn aangegaan kunnen wij nu verschillende systemen aanbieden. Systemen die ook nog eens toekomst gericht zijn. Simpel voorbeeld hiervan is het toekomstplan naar een gasloze maatschappij. Midea heeft hier mooie oplossingen voor die ook nog een energie zuinig zijn.

Naast Innovatie en HVAC-industrie die Midea te bieden heeft. Is dit merk zeer succesvol geworden wereldwijd in landen zoals Rusland, Spanje, Brazilië, Australië, Israël, Bulgarije, Polen, Turkije en Saudi-Arabië en nu ook al enige tijd in Nederland. Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op.

Airconditioners van Midea
Nr 1 merk wereldwijd

Wij begeleiden uw project van begin tot eind. Dat begint al bij het ontwerpen en calculeren. De oplevering van het project gebeurt altijd gezamenlijk met een service engineer van Prins Technics BV. Ook na de oplevering van het project kunt je rekenen op de support van de service engineer van Prins Technics.

Midea CAC & Prins Technics staan samen voor service en kwaliteit!

Midea HBT airconditioning worden gedistribueerd door Prins Technics