Over Midea

Over Midea GRoup

De Midea Group, met de visie om “geweldige innovaties tot leven te brengen”, heeft de filosofie van het creëren van een beter leven met technologie gedurende 52 jaar sinds oprichting hoog gehouden

Midea group stelt hoge eisen aan de componenten die ze gebruiken in de productie van de Midea HBT VRF systemen. Hierdoor scoren de Midea HBT-producten beter ten opzichte van de standaard Midea producten op het gebied van efficiënte en duurzaamheid. De Midea group heeft 150.00 medewerkers in dient waaronder 500 engineers op de R&D afdeling die mede bezig zijn om dit te realiseren. Media heeft bovendien een aantal bekende dochterondernemingen zoals Little Swan, TOSHIBA, WAHIN, BUGU, COLMO, Clivet, Eureka, KUKA, GMCC en Welling.

Wereldwijd zijn er Midea distributeurs aangesteld. Hieruit is in 2012 de samenwerking met Prins Technics ontstaan. Aan de distributeurs van Midea zijn hoge eisen gesteld qua kennis en ondersteuning. Medewerkers en klanten van Prins Technics worden dan ook samen met andere distributeurs regelmatig uitgenodigd om in China trainingen te volgen. Deze trainingen gaan over de laatste technologieën en anderzijds presenteren ze de nieuwste producten.

In 2021 is ook Midea geconfronteerd met de veranderingen van deze tijd. Hierdoor heeft Midea ook opnieuw moeten kijken en concentreren op de strategie van het bedrijf. Door middel van deze veranderingen zijn ze zich nog meer gaan richten op gebruikersgerichtheid, het milieu en bedrijfstransformatie. Maar ook aandringen op het stimuleren van digitalisering en Intellectualisatie om structurele upgrades te bevorderen. 

Bovendien blijft de Midea Group trouw aan de doelstellingen, ondanks de grote uitdagingen doorgaan met hervormingen en transformaties die nodig zijn om de systemen te optimaliseren!

150.000

medewerkers

500

engineers

+50

years of experience

150.000

grootste marktaandeel in china

MIDEA-LOGo
Clivet
MDV logo

Over Midea HBT

Hier een korte uitleg over de transformatie die Midea heeft gemaakt in de afgelopen jaren. De divisie Midea HVAC & Building Technologies, die voorheen de divisie Midea Commercial Air Conditioning was, transformeert nu in een allesomvattende leverancier van klimaatoplossingen.

Midea HBT is opgericht in 1999. En heeft de traditie van innovatie waarop het werd opgericht. En is daardoor uitgegroeid tot een wereldleider in de HVAC-industrie. Dit heeft bovendien tot een sterke vooruitgang geleid. Hieruit volgt zelfs een baanbrekende R&D-afdeling die Midea HBT in de voorhoede van een competitief veld heeft geplaatst. Door deze onafhankelijke inspanningen en gezamenlijke samenwerking met andere internationale ondernemingen heeft Midea duizenden innovatieve oplossingen geleverd aan klanten over de hele wereld.

Daarnaast heeft Midea drie belangrijkste eigen merken die Midea HVAC-apparatuur wereldwijd verkopen. Dit zijn Midea, MDV en Clivet. Het brede airconditioning productassortiment omvat VRF systemen, warmtepompen, chillers en warmtepompboilers. Geïntegreerde oplossingen voor gebouwbeheersystemen en weekstroomsystemen. Al deze producten zijn al verkocht aan meer dan 200 landen over de hele wereld.

Zo hebben ze vier productievestigingen in de wereld. Waarvan drie in China en één in Italië. Hierdoor is Midea een van de belangrijkste fabrikanten in de wereldwijde HVAC-industrie. In China heeft Midea het grootste marktaandeel van 16%, wat nummer 1 is. Tegelijkertijd is Midea ook China’s grootste VRF-exporteur.

In de afgelopen 20 jaar heeft de Midea HBT-business een gestage ontwikkeling in stand gehouden. Tegenwoordig is Midea HBT een allesomvattende leverancier van airconditioning oplossingen. Toegewijd om de professionele producten en diensten aan klanten in verschillende industrieën over de hele wereld aan te bieden.

Openingstijden
Contact