Projecten

MIdea Projecten

Hieronder zie je alle projecten waar Prins Technics de Midea systemen heeft geleverd en waar onze partners de installatie hebben verricht.  

V6R Heat recovery

Midea VRF V6R Heat Recovery systeem bij Woonzorgcentrum te Posterholt

Prins Technics heeft dit mooie Midea VRF V6R Heat Recovery systeem van 100 kW geleverd met daarbij 39 binnenunits.. Dit is vervolgens door onze partner geïnstalleerd!…

Warmtepomp M-Thermal Split, West Betuwe!

Bij deze woning heeft de Wilde Koeltechniek afgelopen jaar twee Midea M-Thermal Split….

VRF R Heat Recovery

VRF R Heat Recovery bij Bang & Olufsen!

Bang & Olufsen Den Bosch ‘’Goes Green’’ en kiest voor een volledig gasloos systeem! Dat klinkt toch als muziek in de oren…

WTW-unit

VRF systeem bij Winkel Kathmandu te Utrecht

De ventilatie eisen zijn steeds strenger want een goede ventilatie is essentieel voor de gezondheid. Dit kinderdagverblijf heeft WTW-units laten plaatsten.

VRF V6

VRF systeem bij Winkel Kathmandu te Utrecht

Deze winkel had een verouderd airconditioningsysteem van 20 a 25 jaar oud met losse splitsystemen. 

MIdea systeem

Midea Warmtepomp chiller & VRF VR bij Van Viegen BV.

Van Vliegen BV is klaar voor de toekomst! En kiest voor totaal gasloos. Hiermee is dit bedrijf vooruitstreven! Bij dit mooi pand van Van Vliegen heeft de Wilde Techniek de installatie verricht….

Midea VRF V6 systeem bij Beddenreus in Hazerswoude-Rijndijk.

Het Midea VRF V6 systeem van Midea zorgt voor behaaglijke temperaturen tijdens het winkelen voor meer slaapcomfort bij deze Beddenreus in Hazerswoude-Rijndijk!…

VRF systeem en LBK kast, drukkerij te Kampen.

Hier is het nieuwste Midea VRF V6R Heat Recovery systeem geplaatst. In combinatie met een Klimor Luchtbehandelingskast (LBK)…

project, Toon Geldermalsen

VRF V6 systeem bij Reclamebureau Toon te Geldermalsen.

Bij het nieuwbouwpand van reclamebureau Toon in Geldermalsen wordt het binnenklimaat geregeld via een Midea VRF systeem……

Kinderdagverblijf te Spijkenisse

WTW units geplaatst Kinderdagverblijf te Spijkernisse

In dit te verbouwen pand in Spijkenisse wordt ook een Kinderdagverblijf geopend. Uiteraard moet de verse lucht regeling via ventilatie in de huidige tijd op orde zijn…

project Steenworks, zaandam

Midea Inverter warmtepompen systeem bij Steelworks te Zaandam. 

Met een totaal verwarmingsvermogen van 120 kW worden via een open verdeler verschillende secties vloerverwarming voorzien van warm of koud water, waardoor er ook gekoeld kan worden.

project SEW, Rotterdam​

Midea VRF Warmtepomp bij SEW te Rotterdam.

Bij SEW in Rotterdam is het kantoorpand compleet gerenoveerd en geüpgraded in Energielabel met een Midea VRF Warmtepomp installatie!…..

project Smallsteps, Vught​

Midea WTW units en warmtepomp bij Smallstaps te Vught. 

Een Smallsteps locatie in Vught is voorzien van een nieuw ventilatiesysteem. Op deze locatie is een WTW- unit geplaatst en een warmtepomp….

project medisch centrum

Midea Warmtepomp bij Medisch Centrum de Greaff te Purmerend.

Medisch Centrum de Graeff in Purmerend is voorzien van een Midea Warmtepomp systeem. Het pand is volledig gasloos opgeleverd en het verwarmen en koelen gaat via het Midea VRF Heat Recovery systeem.…..

project moskee

Midea VRF V6 bij de Moskee te Alphen aan de Rijn.

Bij deze moskee in Alphen aan de Rijn denken ze aan de toekomst en aan een comfortabel binnenklimaat. Door voor een Midea Warmtepomp

mini VRF warmtepomp

Midea Mini VRF warmtepomp systemen bij FC Utrecht.

De Mini VRF warmtepomp zorgt nu ook bij FC Utrecht voor een aangenaam binnenklimaat.

VRF

Midea V6 systeem en WTW units bij Azelhof te België.

Voor de grote manage Azelhof in België hebben wij koelinstallatie mogen leveren. Naast een VRF V6 systeem met 9 grote cassette modellen, zijn er ook 2 WTW- units opgehangen van het merk Midea….

VRF V6

Midea VRF V6 systeem bij Karma Plant te Bemmel.

In dit pand zijn mooi zwart gespoten Roundflow cassettemodellen geplaatst. Dit maakt het interieur stijlvol en helemaal van deze tijd!….

Midea tweepijps VRF systeem AMC te Amsterdam.

In de tentamenzalen van het AMC in Amsterdam zijn Midea/MDV kanaalmodellen geïnstalleerd. De lucht wordt verdeeld door middel van textiele…..

What Makes Us Different?

Milieuvriendelijk

Bij elke product ontwikkeling heeft Midea het milieu hoog in het vaandel staan. Minder uitstoot minder, energie kosten en toch een optimaal binnenklimaat comfort.

Hoge kwaliteit

Midea staat garant voor A High-quality systemen. Midea levert kwalitatief sterke klimaatoplossingen. Midea stelt hoge eisen aan de componenten die ze gebruiken in de systemen.  

Certificeringen

Eurovent: is de Europese branchevereniging voor binnenklimaat (HVAC), proceskoeling en voedselkoudeketentechnologieën.
ISO9001: Dit certificaat is een bewijs van constante kwaliteit van de bedrijfsvoering, diensten en producten die wij leveren.

Subsidie

Op bijna alle systemen is een subsidie mogelijkheid vanuit onze regering. Kijk voor meer info op de Subsidie pagina.

Ready to Transform Your Climate?

Ons professioneel team staat klaar om jouw te voorzien van alle informatie die je nodig hebt voor een lekker verkoelend klimaat in de zomer en een behaaglijk klimaat als de dagen kouder worden. Zowel bedrijfsmatig als particulier. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Openingstijden
Contact